Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Witte Aanslag Op De Tong Poets het weg met OraBrush en Gel

Omdat je tong ruw is, kunnen bacteriën zich tussen "haartjes" van je tong verstoppen. Door deze bacteriële aanslag krijgt je tong een witte kleur. Dit is niet erg, maar de bacteriën bezorgen je wél een slechte adem. Er is geen beter systeem tegen deze witte tongaanslag dan Orabrush.

 

vieze tong

Orabrush, hét middel tegen een witte tong

Feit: 

90% van slechte adem ontstaat door witte aanslag achter op je tong.

Omdat je tong een ruwe oppervlakte heeft, kunnen bacteriën zich eenvoudig verstoppen tussen de "haartjes" van je tong. Dit is niet erg, bijna iedereen heeft hier last van, maar het is wél van belang je tong schoon te poetsen. De zachte borstelhaartjes van Orabrush zijn hiervoor speciaal gemaakt. 

Let op: een tandenborstel kan je tong beschadigen. 

Hoe ziet jouw tong eruit? Zie je witte aanslag? Als je last hebt van een witte tong heb je zéér waarschijnlijk ook last van een slechte adem

Er is géén systeem dat tongaanslag makkelijker wegschraapt dan de Orabrush tongcleaner. Met 340.000 Facebook fans mag Orabrush zich met recht het meest effectieve systeem en populaire middel tegen witte tongaanslag noemen.

Zó ziet een ongepoetste tong er uit onder de microscoop:

Hieronder zie je een close up van een witte verzameling van bacteriële plak dat zich vastklampt aan de haartjes van je tong. Je kunt deze plak eenvoudig verwijderen met Orabrush en OraGel

tong onder microscoop

 

Ja, ik wil graag de producten bekijken