Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

FAQ

Q. Wat is er zo bijzonder aan Orabrush t.o.v. andere tongschrapers?

A. De Orabrush is uniek in zijn soort. Door de zachte borstelhaartjes en schraapfunctie is The Orabrush de enige tongschraper die ook de groeven van de tong bereikt. Andere tongschrapers verwijderen alleen de bacteriën aan de oppervlakte van tong. Zie de afbeelding hier rechts.

Q
. Ik kan toch gewoon mijn tandenborstel gebruiken?

A. Beter van niet. Ten eerste zal de tandenborstel je tongslijmvlies op den duur beschadigen. De structuur van je tong zal nóg grover worden en uiteindelijk zullen de bacteriën zich nóg dieper nestelen. Ten tweede zal de tandenborstel slechts je tongoppervlak bereiken. Het heeft dus weinig nut, omdat de bacteriën in de groeven van je tong het proces (van zwavelgassen produceren) zullen blijven voortzetten. 

Ja, ik wil graag bestellen

QHoe lang gaat Orabrush en OraGel mee?

A. Vervang The Orabrush gelijktijdig met je tandenborstel. De OraGel is goed voor zo'n 60 - 100 poetsbeurten.

Q. Poets ik nu ook de goede bacteriën weg?

A. Nee. Goede bacteriën zitten in het speeksel. De bacteriën achter op je tong hebben een negatieve werking op een gezonde mond. 

Q. Ik krijg kokhalsneigingen tijdens het schrapen

A. Mocht je daar last van hebben: Het is een kwestie van oefening en gewenning. De gagreflex zal op korte duur verdwijnen. Daarnaast komt gagreflex bij Orabrush veel minder vaak voor door de kleine omvang van de tongreiniger. Daarbij een goede tip: Als je op het moment van schrapen goed inademt en je tong zo vér mogelijk uitsteekt, zul je er zo goed als niets van merken.

Q. Vanaf welke leeftijd mag je Orabrush gebruiken?

A. De Orabrush fijnpuntige borstelhaartjes kunnen gevoelig zijn. Daarom raden we aan Orabrush pas te gebruiken vanaf 12 jaar. 

Q. Kan ik ook tandpasta op mijn Orabrush doen?

A. Nee. Tandpasta droogt de tong uit. De bacteriën vinden een droge mond erg fijn waardoor het probleem juist erger wordt. Gebruik daarom liever de OraGel

Ja ik wil graag bestellen

Q. Wat moet ik doen als mijn tong rood of gevoelig wordt ? 

A. Het is belangrijk te weten dat The Orabrush is ontworpen om je tong zachtjes mee te poetsen. Zet geen druk op de tongreiniger, laat de borstelhaartjes het werk doen. Je mag The Orabrush pas weer gebruiken als de overgevoeligheid van de tong verdwenen is. 

Q. Hoe maak ik mijn Orabrush schoon ? 

A. Orabrush is zó ontworpen, dat je hem maar even onder de kraan hoeft te doen. Naar wens kun je de Orabrush uiteraard in een mondspoeling met alcohol dippen. 

Q. Mijn dieren hebben slechte adem. Kan ik het ook gebruiken mijn hond of kat ?

A. Voor dieren verwijzen we je graag door naar de middelen van Petz Therapy.

Q. Kan ik The Orabrush in de winkel kopen ?

A. Op dit moment is Orabrush alleen verkrijgbaar bij Dio Drogisterij Mirjam aan de Vechtstraat in Groningen. 

Ja ik wil graag bestellen