Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Slechte adem

Help! Ik heb een vieze tong, stinkt mijn adem?

Witte of gele aanslag op je tong gaat in 99% van de gevallen gepaard met het hebben van een slechte adem. Omdat je aan je eigen geur gewend bent, weet je niet goed of je adem stinkt. Maar als je de achterkant van je tong zojuist betrapt hebt op een laagje met bacteriële aanslag dan kun je ervan uitgaan dat er onfrisse geuren uit je mond ontsnappen.

Schraap deze bacteriën daarom zo snel mogelijk weg met Orabrush, de enige tongschraper die je tong écht schoonmaakt! 

1000 keer effectiever en veiliger voor je tong dan een tandenborstel! 


Ja ik wil graag bestellen

Test je adem

Een vieze smaak in de mond wil niet per se zeggen dat je slechte adem hebt. En met een frisse smaak in de mond kun je net zo goed wél slecht uit je mond ruiken. Test je adem eenvoudig door met je achterste deel van je tong over je hand te likken en het even te laten drogen. Ruik er eens aan. Deze geur komt redelijkerwijs overeen met de geur van je adem. Stinkt het? Probeer dan Orabrush!

Vieze mondgeur voor 95% door tongplak

Bij 9 op de 10 mensen die onprettig uit de mond ruiken ligt de oorzaak bij een stinkend witgelig laagje plak op achter op je tong. Al een klein beetje tongplak kan zorgen voor een indringend slecht ruikende mondgeur. In Nederland wordt het belang van tongreinigen erg onderschat. Maar liefst 40% van de Nederlandse bevolking heeft structureel last van slechte adem door tongplak.


Ja ik wil graag bestellen

Kan slechte adem ook andere oorzaken hebben?

Vooral bij oudere mensen kan stinkende mondgeur, naast tongplak ook onderliggende gezondheidsproblemen als oorzaak hebben. Als je vies uit je mond ruikt door bijvoorbeeld roken, koffie of het eten van knoflook heb je slechts incidenteel last van slechte adem. 


Ik wil zo snel mogelijk van een slechte adem af!

 

  • Maak iedere dag je tong schoon met Orabrush en Orabrush Foam
  • Orabrush verwijdert vieze tongbacteriën in een handomdraai
  • Orabrush is uniek en verslaat alle andere schrapers in effectiviteit
  • Andere middelen bereiken slechts de oppervlakte de tong en niet de groeven
  • Vermijd het gebruik van mondwaters met alcohol. Alcohol droogt de mond uit


Waarom is Orabrush 's werelds beste tongreiniger?

 The Orabrush Tongreiniger heeft zeer effectieve kleine borstelhaartjes. Hierdoor bereikt The Orabrush óók de bacteriën die zich in de kleine groeven van je tong bevinden. Bacteriën borstel je met gemak naar de oppervlakte van je tong. Vervolgens verwijder je het onsmakelijke resultaat met het schrapertje. Vies? Ja, maar zo zie je dat het werkt.

Is mijn slechte adem nu verholpen?

Bij de meeste mensen is tongreinigen met Orabrush en Foam voldoende. Voor het beste effect gebruik je Orabrush in combinatie met de Foam. De Foam verzorgt het gevoelige slijmvlies van de tong en zorgt dat de onregelmatige structuur van de tong wordt gladgetrokken. De Orabrush Tong Foam is extra ontsmettend en verzachtend door de bestanddelen Salie, Kamille en Goudsbloem. Halitose, een duur woord voor onwelriekende adem zal voorgoed verdwijnen met Orabrush.